marți, 11 mai 2010

Prietenului meu PDL-ist

A fost publicat in ziarul "Rasunetul" Bistrita, in data de 11.05.2010, articolul pe care il postez mai jos.

Prietenului meu PDL-ist, domnului profesor T.

 

Domnule profesor T., îmi cer iertare pentru că nu ai mai vrut să-mi răspunzi la salut atunci când m-ai sunat să-l sprijin pe Băsescu, iar eu te-am refuzat. Astăzi, 07 mai 2010, pot să declar că ai avut dreptate: Băsescu a ajuns SUPREMUL, ceea ce ţi-ai dorit cu ardoare. Acum două luni de zile, respectiv în 04 martie 2010, sub titlul „SĂ NE AŞTEPTĂM LA VREMURI ŞI MAI GRELE” publicam în ziarul „Răsunetul” câteva previziuni la ceea ce urmează să ni se întâmple sub conducerea „înţeleaptă” a găştii conduse de un individ lipsit de scrupule, respectiv a conducerii lui BĂ, SESCU- mpesc toate. Iată cum, din păcate, eu am avut, cu adevărat, eu dreptate, domnule profesor T.: „Îmbogăţirea şi mai puternică a celor bogaţi şi sărăcirea şi mai puternică a celor săraci. Asta este adevărata politică a lui Bă,sescu(mpesc toate) – Boc. (Îi trec nedespărţiţi, pentru că este mai mult decât evident că Boc este marioneta lui Băsescu!)”. Ia uită-te domnule profesor pensionar ! Vezi cum cele scrise de mine se adeveresc punct cu punct: Iată cum SCAD TOATE PENSIILE, nu numai cele de lux. Mai mult decât atât, SCAD şi TOATE SALARIILE ! Acum toţi băsescienii sunt fericiţi şi strigă la unison: AŞA VĂ TREBUIE CORUPŢILOR ! AŞA VĂ TREBUIE BUGETARILOR (citiţi profesori, doctori, poliţie,  armată, jandarmerie, justiţie, funcţionari publici, etc.), PENSIONARILOR ! BINE VĂ FACE BĂSESCU ! TOŢI aveţi SALARII şi PENSII NESIMŢITE !  DE ACEEA  trebuie ca pensiile şi salariile voastre să crească prin SCĂDERE !

Domnule profesor, te rog să te întrebi: UNDE SUNT BANII împrumutaţi de la FMI până acum ? Eu zic să citeşti afişul (ascuns) în buzunarul contractelor încheiate în anul 2009 şi 2010 de guvernul incompetent Băsescu-Boc, păguboase pentru NOI dar «competente» PENTRU EI ! Chiar în judeţul Bistriţa-Năsăud, ia vezi matale cine «repară» drumurile judeţene ? În buzunarele adevăraţilor nesimţiţi, a celor care ne conduc, încă, ţara ! Băsescu se poate mândri: AICI SUNT BANII dumneavoastră !

Adică în: buzunarul lui Cocoş-Udrea, a lui Videanu, a lui Prigoană, a fraţilor Păunescu, a lui Irinel Columbeanu, a fratelui lui Băsescu, a fiicelor lui Băsescu, a lui Blaga, a lui Berceanu, a tuturor acoliţilor, a găştii lor ! Banii dumneavoastră sunt în enorma evaziune fiscală, evaziune fiscală pentru care nesimţitul şi incompetentul guvern Băsescu-Boc nu a luat şi nu ia nici un fel de măsură !

Aşadar, Băsescu şi-a dat, încă odată, arama pe faţă. Ce grijă faţă de oameni, ce să caute soluţii pentru repornirea economiei ! Scopul SUPREMULUI este ca el şi gaşca lui SĂ SE ÎMBOGĂŢEASCĂ şi mai mult ! Scopul este să – Hă, hă, hă.....

v-am ciuruit Bugetari şi Pensionari NESIMŢIŢI !     

          Rezultatul politicii iresponsabile băsesciene îl va constitui, până în decembrie anul acesta, creşterea TVA-ului, creşterea COTEI UNICE ! Bugetarii vor pleca în masă în străinătate, sute de mii de pensionarii vor muri pe capete ! Pentru acest, cu adevărat, genocid social, Băsescu şi gaşca lui va trebui să fie condamnaţi, nu numai de Istorie, ci şi de JUSTIŢIE ! 

SĂ MURIŢI BINE (şi mai ales) RAPID ! - este urarea SUPREMULUI !

Colonel (r) DORIN FILIP

6 comentarii:

  1. http://www.exploziv-news.ro/abc/464-atac-la-sigurana-militar-a-romaniei-eful-mapn-gabriel-oprea-puntea-de-legtur-intre-serviciul-secret-sirian-i-un-dublu-spion-sie-fsb.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Au mai ramas putini, pe zi ce trece tot mai putini. Ii vezi pe la ceremonii, imbracati in uniforme vechi, pastrate pentru ceremonialul de plecare pe ultimul drum, cate unul cu mantia alba a Cavalerilor ordinului Mihai Viteazul. Pasii le sunt anevoiosi, se mai sprijina unul pe altul, sau intr-un baston. Dar cata demnitate se poate citi pe fetele lor vlaguite de ani si de greutati!
    Cei mai tineri au acum cel putin 85 de ani. Si-au petrecut cei mai frumosi ani din viata in transeele stepei rusesti, degerand in gerul de la Stalingrad, din Caucaz sau din Muntii Tatra, au rabdat de foame si de sete, s-au umplut de paduchi, traind sub bombe si printre gloante. Au vazut murind o multime de camarazi; cateva sute de mii! Unii au fost raniti, au zacut prin spitale si, avand si noroc, au supravietuit, unii cu sechele, ramanand invalizi. Au luptat pentru tara lor, facandu-si, pana la suprema jertfa, datoria. Cu sangele lor a fost stropita, precum holdele la Inaltarea Domnului, tarana dintre Volga si Tisa, dintre Caucaz, Praga, Budapesta si Viena. Sunt veteranii de razboi.
    Sunt un gen de oameni care se bucura de cel mai inalt respect in intreaga lume, in toate statele si nu numai de ieri de azi, ce de cand e lumea lume. Sunt inconjurati de dragoste si onoare, ami presus chiar decat capetele incoronate, regi si regine inchinandu-se in fata lor. Sunt dati ca exemple copiilor. Si acestea toate pe buna dreptate pentru ca pe umerii lor, pe sacrificiul lor, sunt puse temeliile statelor, ale independentei lor si a libertatilor cetatenilor lor. Asta, bineinteles, in statele care sunt state!
    La noi? Respectul este formal. Formalismul absolut! Face bine sa te afisezi in prezenta lor la ceremonii si, mai ales, in campanii. Electorale! In rest sunt aproape uitati. Li s-a acordat, de rege apoi si de comunisti niste indemnizatii, care, cu trecerea timpului au ajuns la valori nesemnificative. In jur de 100 lei! Acum, din cauza nechibzuintei si nepriceperii unor guvernanti, tara a intrat intr-o asa zisa criza. Tara are nevoie de bani, de cat mai multi bani, pentru a fi risipiti pe te miri ce. Guvernantii au gasit, insa, solutia salvatoare; reducerea unor multe venituri ale celor multi, majoritatea la limita supravietuirii si a indemnizatiilor acestor patriahi si in multe, foarte multe cazuri a sotiilor lor care inca mai traiesc si a vaduvelor de razboi!!! Aceasta este singura solutie pentru salvarea statului roman dintr-un impas in care s-a ajuns in cea mai mare parte numai din vina celor ce-l conduc? Daca raspunsul este da, atunci este foarte grav! In aceasta forma, statul roman, o spun cu durere, nu mai merita sa existe! De fapt, el nu mai este de cativa ani stat, ceea ce lumea civilizata numeste stat.
    Disolutia autoritatii, asaltul continuu si denigrarea tuturor institutiilor, invrajbirea cetatenilor, asmutirea unora impotriva celorlati, incalcarea zilnica a prevederilor Constitutiei si atacarea drepturilor si libertatilor cetatenilor si asta facuta de cei ajunsi sa conduca si care vor sa se mentina la carma, au erodat si erodeaza din ce mai adanc temeliile statului. Si asta de catre cei care au depus un juramant, pe Biblie si pe Constitutie ca vor apara acest stat, pe cetatenii lor.
    Se achita cei ce conduc de obligatia de a asigura nivelul de trai decent al poporului? Nu! Isi indeplineste statul, sub forma sub care exista azi, de obligatiile fata de cetateni? Nu! Singura lor grija, a celor ce-l conduc, este de a colecta taxele si de a pune altele noi, pentru a avea cati mai multi bani care sa le poata astampara veracitatea. Nu sunt slujbasi ai cetatenilor, caci pentru asta au fost alesi, ci se considera stapani absoluti ai unei populatii de robi, obligati sa se supuna tuturor toanelor si suporte toata nepriceperea si lacomia lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. CONTINUARE: Deci, mai este Romania un stat, un ceea ce istoria moderna recunoaste ca stat? Nu! Azi, Romania este un stat care are toate caracteristicile unui stat de tip mafiot, avand ca scop numai satisfacerea nevoilor unor insi, a unui partid, prin mijloace demagogice, populiste si prin subordonarea tuturor institutiilor. Este un stat esuat!
    Domnule presedinte, domnule prim-ministru, domnilor ministri daca nu mai aveti alta cale de a salva tara din criza in care voi ati adus-o prin masuri care va dovedesc fie incapacitate fie reaua vointa, decat amputarea indemnizatiei veteranilor de razboi si a vaduvelor lor, lasati-i pe altii care, poate, se vor dovedi mai priceputi, sau macar cu mai multa buna credinta.
    Demisia, domnilor, demisia! Lasati statul, chiar ajuns in aceasta stare, cetatenilor lui, pana se mai poate repara ceva, pana nu este chiar prea tarziu! Demisia!

    RăspundețiȘtergere
  4. CONTINUARE: Chiar nu mai e nimic de furat in tara aceasta? Nu au mai ramas decat pensiile (oricat de mari, sunt drepturi meritate!), indemnizatiile mamelor si copiilor, laptele praf si indemnizatiile veteranilor de razboi si ale vaduvelor acestora (jumatate ca valoare)? Nu mai este nimic de terfelit decat onarea unor octogenari, la care ar trebui sa va inchinati si lor sa le spuneti Excelenta? Chiar nu mai aveti nicio jena?! Domnule presedinte, suntem mai mult decat lamuriti de capacitatea dumneavoastra! Ati reusit sa pacaliti o parte din cetateni, douazeci de ani, dar acum ne-ati dezamagit! Nu va ramane in istoria acestei tari (daca va mai exista) decat ca ati fost "cel suspendat", "cel reconfirmat" si "cel reales" dar si cel care a dus acest stat pe marginea prapastiei. Dupa Caragea, a ramas in istorie Ciuma, dupa dumneavoastra, va ramane Sida. Luati-va guvernul si lasati-ne sa traim! Demisia poate va mai salveaza din onoare. Demisia, domnilor, demisia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu un sfert, la bugetari, vor scadea
    Salariile;
    Ca sa aiba si mai mult ce fura
    Canaliile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat; si din PDL-isti au fost destoinici, dar intrand in randul canaliilor, au devenit canalii. De ce credeti ca d-alde BERCA (de la Bacau),OPREA,BALAN, au trecut la PDL; nu pentru munca si principii ci pentru ca e bine in tagma jefuitorilor.

    RăspundețiȘtergere