luni, 21 iunie 2010

Postez inca doua articole publicate in mas media

Asa cum am mentionat, postez doua articole publicate in mase media bistriteana
ARMATA – a ajuns gunoierul oraşului ?
(pamflet)

Nu a trecut prea mult timp de când un cretin mi se adresa cu o voce, vezi Doamne, cică zeflemitoare, în cadrul unei emisiuni la As Tv: (citez din memorie): «Domnule colonel (adică eu) vă văd că sunteţi mai in vârstă, dar la ce războaie a participat armata română în ultimii 60 de ani ?” Evident, o întrebarea cretinoidă a unui individ lipsit total de judecată, ca să nu mai spun că, nefiind cultură, de unde inteligenţă ? De altfel, individul dă telefoane cam la mai toate emisiunile, indiferent de specificul lor, demonstrând o crasă prostie, probabil congenitală şi crezând că, prin telefoanele respective se face cunoscut în Bistriţa.
Dar să nu divaghez şi să îi mai răspund, încă odată, cretinului: cretinule, dacă România nu a avut război cu nimeni în această perioadă, acest fapt se datorează, în foarte mare măsură, EXISTENŢEI UNEI ARMATE PREGĂTITE, pregătite să răspundă oricărui atac, din partea oricui ar veni, din ori ce direcţie ! O armată pregătită a însemnat un sacrificiu incomensurabil pentru membrii componenţi ai acestei armate : aplicaţii nenumărate, tabere de instrucţie, de la zece zile la luni de zile, servicii operative zi şi noapte, fără sărbători legale, instrucţie indiferent de timp şi de anotimp. Sigur că da, instrucţia se făcea cu militarii în termen. Dar, după cretinul de care am făcut vorbire anterior, probabil că aceştia se autoinstruiau. Ei îşi făceau singuri programele, ei le executau, nu-i aşa, cretinică ? NU existau subofiţeri, maiştri militari, ofiţeri. Sigur că da, cretinule ! Existând ARMATA, cretinule, în 1964, Dej
şi-a permis să se «răzvrătească» dând o declaraţie împotriva «pretinului» de la răsărit. Existând ARMATA, idiotule, în 1968, Ceauşescu şi-a permis să nu execute ordinele Moscovei ! Existând ARMATA, incultule, în 1974, când sovieticii au cerut voie României să îşi treacă trupele, ÎNARMATE, spre Bulgaria, vezi Doamne, pentru a îi proteja de NATO pe bulgari, când se derulau evenimentele din Cipru, România a fost de acord ca această trecere să se facă cu militarii sovietici NEÎNARMAŢI şi sub paza ARMATEI ROMÂNE. Evident că sovieticii nu au acceptat condiţiile României şi atunci s-au dus pe Marea Neagră.
Armata, de la militarul în termen sau cu termen redus şi până la gradul cel mai înalt, şi-a făcut cu prisosinţă datoria. Din acest motiv a continuat să fie pe locul II în sondajele de opinie privind încrederea cetăţenilor, după Biserică. La inundaţii, la cutremur, la diferite calamităţi naturale, peste tot s-a auzit strigătul : «SĂ VINĂ ARMATA !» Şi ARMATA a răspuns prezent, dând chiar un prinos de sânge cu acele prilejuri. Pentru cei ce nu ştiu, ca şi pentru cei ce au uitat, doresc să vă aduc în memorie că în municipiul Bistriţa există o stradă, Sergent major (post mortem) POPA OCTAVIAN. Acesta şi-a dăruit viaţa în noaptea de 12 spre 13 mai, 1970, la Şieu Măgheruş, pentru a salva alte vieţi ! Abia împlinise 20 de ani în 12 mai şi era singur la părinţi. Dar ce contează pentru in individ care, se crede «dăştept», şi spune din adâncul prostiei sale, că nu am avut război !
Mi-au venit în minte toate aceste gânduri când, astăzi, 17 iunie, încă de la primele ore, am văzut în Parcul municipal, în alte locuri lovite de furtunile din 15 şi 16 iunie, acţionând cu dăruire, disciplinat şi fără murmur, ARMATA ROMÂNĂ. Ei au fost primii care au sărit în ajutoruil cetăţenilor municipiului pentru înlăturarea calamităţilor care ne-au lovit în aceste zile. Nu l-am zărit nicăieri pe cretinul care se dă mare prin telefoane (unele anonime, zice el !) să sprijine acţiunile cetăţeneşti desfăşurate, cu bună credinţă şi simţ al responsabilităţii, de către militarii aparţinând Brigăzii 81 Mecanizată, militari care au îndeplinit nenumărate misiuni înafara ţării şi care, la începutul lunii următoare vor merge din nou în Afganistan.
Şi acum să mă explic de ce am dat titlul de mai sus articolului meu. Datorită politicii iresponsabile a conducerii actuale (pot zice – de PARTID şi de STAT ca în vremurile pe care le credeam de mult trecute, dar, din păcate, iată, revenite), ARMATA ROMÂNĂ a fost discreditată de Băsescu şi de Boc şi, fără nici o îndoială, de toţi pupincuriştii lor din mas media, terfelită în noroi, minimalizând rolul şi importanţa acestei instituţii de bază a statului în menţinerea independenţei şi suveranităţii naţionale. Acum i-am văzut pe militari cărând gunoaiele rezultate în urma furtunii. Si mi-am pus întrebarea: oare pentru asta sunt plătiţi militarii ? Aceasta este misiunea lor ? N-am văzut nici-un membru al Consiliului local municipal sau judeţean, nici un parlamentar, alături de ei. Doar pe primar şi viceprimari. Insuficient, domnilor. Insuficient, mai ales că adevăratele gunoaie au votat să li se taie salariile («nesimţite» spunea cel mai mare nesimţit, adică Boc).
Oricum, dacă tot s-au apucat să strângă gunoaiele şi să le ducă unde le este locul, eu zic să nu se oprească: să strângă şi să ducă la GROAPA DE GUNOI a ISTORIEI toate gunoaiele ce ne conduc astăzi ţara, toate gunoaiele care au votat împotriva propriului popor, pentru bunăstarea lor şi a găştii lor de mafioţi !

Colonel (r) DORIN FILIP


Si al doilea articol:

EU CÂND VREAU SĂ HUIDUIESC, HUIDUIESC !
(pamflet)

Acum, toată lumea ştie de celebrul film «Eu când vreau să fluier. fluier !» Şi dacă toată lumea ştie, ce mi-am spus şi eu. Păi eu nu prea ştiu să fluier, dar dacă mă apuc să huiduiesc ? (Puriştii limbii române vor încerca să mi-o tragă pentru huiduiesc, regret etern, dar îi trimit la DEX !). Astăzi, când scriu acest articol mă gândesc să transmit tuturor celor peste nouă milioane de români ( de fapt este vorba doar de cinci milioane şi ceva, adică cei care l-au votat pe Băsescu) care au fost excrocaţi, prin fals şi uz de fals, de către cei care au fost votaţi pentru a le reprezenta interesele în Parlamentul României, la conducerea Guvernului României sau la conducerea ţării, aşadar le transmit cetăţenilor români, indiferent de religie, naţionalitate, sex, etc. să huiduiască din toate puterile lor, de câte ori se vor întâlni cu cei care au votat pentru INTERESELE.LOR şi ale GĂŞTII LOR.
Să fie foarte clar, una din marile greşeli ale vieţii mele a fost săvârşită în 2008 când i-am votat pe Ioan-Nelu Botiş şi pe Sbîrciu Ioan. Regret amarnic şi promit că mă voi căi în faţa duhovnicului meu. Pe Olteanu nu l-am votat, că n-a fost pe Bistriţa, dar l-au votat cei de pe Someş. De acum încolo, respectiv de la votarea de către cei trei, în dispreţul Drepturilor Omului, a Constituţiei României, a tăierii salariilor şi a pensiilor, fără pic de ruşine, nu voi mai avea nici cel mai mic respect pentru cei trei indivizi. Aşa că: Bă Oltene! Bă Botiş ! Bă Sbîrci ! Eu nu zic “să vă fie ruşine!” pentru că nu ştiţi ce este ruşinea, dar, să fiţi siguri că, de câte ori ne vom întâlni, voi aplica principiul – Eu când vreau să huiduiesc, huiduiesc ! Mă voi consulta cu avocatul meu şi mă gândesc să îi dau în judecată pe Sbîrciu şi pe Botiş pentru fals şi uz de fals. De ce ? Păi au ajuns în Parlamentul României prin declaraţii sforăitoare, false, jurând strâmb pe Biblie şi pe tot ce se poate jura, că ei, acolo, în Parlament ne vor reprezenta cu onoare şi cinste pe noi, cei care i-am votat. Făcând uz de falsul declaraţiilor au ajuns ca în Parlament, să se reprezinte pe ei, nu pe cei care i-au votat ! În realitate, acolo, în Parlament indivizii de mai sus se reprezintă pe ei şi gaşca lor !
Bă Oltene, bă Botiş, bă Sbîrciule – de ce nu aţi votat să daţi DIN AVEREA VOASTRĂ - 25 % ? Şi tot aşa, toată gaşca (pentru că asta sunteţi acum : O GAŞCĂ, nu un adevărat PARTID în care şi eu am crezut un timp, dar m-am înşelat amarnic !) De ce Băsescu, Boc, Udrea-Cocoş, Blaga, Videanu, Prigoană, fraţii Păunescu, Vlădescu, Funeriu şi toţi ceilalţi nu sunt puşi să dea EI 25 % din AVEREA LOR ? La averea dobândită de marea voastră majoritate, vă puteţi permite să renunţaţi o perioadă scurtă de timp la salariile voastre. Nu din salarii v-aţi făcut averea. Sau chiar ne credeţi atât de proşti ? Da, aveţi dreptate să ne credeţi ATÂT DE PROŞTI pentru că v-am votat nu o dată, ci de mai multe ori ! Acum însă, ne-am trezit la realitate: să i-o spuneţi voi lu’ Mutu (nu fotbalistului !) că vă credem că AVERILE VOASTRE AU FOST DOBÂNDITE doar dintr-un salariu de la stat !
De altfel, se vede din spaţiu (prietenul meu Alexandru Cristian Miloş poate să vă confirme !) că prin Parlament vă ocupaţi mai mult cu rezolvarea afacerilor proprii, nu cu rezolvarea problemelor cetăţenilor care v-au votat.
Bă Oltene ! La protestul organizat în sâmbăta din 12 iunie 2010, la apostrofarea unui participant ai răspuns dispreţiuitor, aşa cam cum îţi este felul, că noi, cei care eram acolo (circa o sută de oameni), nu îi putem reprezenta pe cei, câteva mii, care
te-au votat. Sigur că da, poate aveai şi tu dreptatea ta ! Dar să nu uiţi că la foarte mulţi oameni le-a fost ruşine să vină. De ce ? Simplu: PENTRU CĂ V-AU VOTAT PE VOI şi pe şeful găştii voastre, Băsescu ! Se simt vinovaţi, aşa cum şi eu mă simt vinovat că i-am votat pe Botiş şi pe Sbîrci ! Pe Băsescu, în schimb nu l-am mai votat. M-am lămurit cine este, cu adevărat, Băsescu, la sfârşitul anului 2008.
Membrii Filialei 1 Bistriţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi Retragere (circa 600 de foşti militari, poliţişti, jandarmi, etc.) au hotărât ca la alegerile din 2012 să participe la TOATE adunările voastre electorale şi să aducă aminte tuturor cetăţenilor CINE LE-A TĂIAT SALARIILE, PENSIILE, ALOCAŢIILE, SUBVENŢIILE. Cum cine? Este evident că OLTEAN IOAN, IOAN-NELU BOTIŞ şi SBÂRCIU IOAN prin votul lor dat împotriva tuturor salariaţilor, pensionarilor, bolnavilor şi chiar a copiilor acestei ţări ! Chiar dacă votul este UNINOMINAL voi tot o gaşcă reprezentaţi !
Aţi semănat vânt, nu puteţi culege decât furtună ! Ş-apoi, noi când vrem să huiduim, huiduim !Huooooooo!

Colonel (r) DORIN FILIP