vineri, 11 iunie 2010

Articol in masmedia bistriteana

Am publicat in mas media bistriteana articolul de mai jos - Rasunetul, Bistrita24 online, etc


Amintiţi-vă de HOARĂ!

Aşa cum am prevăzut, guvernul Boc şi-a asumat răspunderea, acceptând patru amendamente din 70, evident că de ochii proştilor ! Cele patru amendamente acceptate sunt ca o frecţie la un picior de lemn. Cu alte cuvinte n-au nici o valoare ! „Voi, amărăştenilor, voi proştilor m-aţi votat – îşi râde în barbă (hă, hă, hă...) Băsescu - . Şi cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, acum, că m-aţi votat, vă pedepsesc, fraierilor !” Este metoda, devenită clasică pentru un individ ca Băsescu – fiindcă Petre Roman l-a promovat, Petre Roman a fost pedepsit de Băsescu. Se ştie cum. Cam toţi sfătuitorii (consilierii) care l-au sprijinit la început, au fost mătrăşiţi după ce a cucerit puterea deplină: Andrei Pleşu, soţii Săftoiu, Cosmin Guşă, Lavinia Şandru, Stolojan, etc. Acum le dă la cap şi celor fără de care n-ar fi putut să se urce „pe cele mai înalte culmi ale...” Adică lui Blaga, Videanu şi Berceanu. L-a împins în faţă pe Boc, adică cel care va trage ponoasele. Fac pariu cu oricare dintre dumneavoastră că, la sfârşit va da vina pe Boc. El, Boc va fi vinovatul principal ! Din cauza lui suntem în „deşert”, deşert care , în nici-un caz nu va fi trecut cu Băsescu în frunte. El, SUPREMUL este adevăratul deşert al României ! El, SUPREMUL, este duşmanul de moarte al TUTUROR cetăţenilor români ! Aş vrea să trăiesc să îl vad judecat şi condamnat, nu de Istorie ci de Justiţie. Nu de justiţia cumpărată şi şantajată de acest individ ! Sub conducerea nenorocită a acestui individ, România a acumulat cele mai multe procese pierdute la CEDO ! Vă daţi seama câte va mai pierde după ce vor fi aplicate cele două legi pe care şi le asumă, iresponsabil, Boc ? Cine va plăti daunele pe care, aşa cum am spus, Băsescu şi, evident, Boc, îşi asumă responsabilitatea să încalce Constituţia ţării, să încalce Drepturile omului !

În judeţul nostru îşi desfăşoară activitatea patru deputaţi şi doi senatori. Alegătorii îi cunosc pentru că le-au dat voturile lor în anul 2008. Totuşi, ne facem datoria de a le mai trece, încă odată, numele: deputaţiiBotiş Ioan-Nelu şi Oltean Ioan – PDL; Moldovan Emil-Radu – PSD; Ţintean Ioan – PNL; senatorii - Sbîrciu Ioan – PDL; Prunea Nicolae-Dănuţ – PSD. Am trecut şi partidele din care fac parte chiar dacă ei au fost votaţi UNINOMINAL. Cu alte cuvinte, cetăţenii au votat OMUL, iară nu PARTIDUL. La întâlnirea pe care Filiala 1 Bistriţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate şi în Rezervă a avut-o cu parlamentarii judeţului nostru, domnii parlamentari UNINOMINALI – Moldovan Emil-Radu, Prunea Nicolae-Dănuţ, Ţintean Ioan au declarat că vor vota moţiunea depusă de PSD pentru că nu pot să voteze împotriva propriilor alegători ! Nu pot vota NAŢIONALIZAREA pensiilor şi salariilor. Domnul UNINOMINAL Oltean Ioan nu a dorit să se pronunţe asupra acestui aspect. Îl aşteptăm la urne, cu multă înţelegere pentru cei care l-au votat ! Domnului Botiş Ioan-Nelu, îi readucem aminte că, totuşi, a fost votat UNINOMINAL.

Nici-un partid din lume nu poate să te oblige să votezi împotriva propriului popor! Dacă o faci, te declari, singur, duşman şi trădător al neamului tău ! Aşa cum Băsescu se ascunde, se fereşte să dea ochii cu mulţimea (odată la trei luni ! Vă mai amintiţi campania electorală din 2004 ?) ca un laş ce este, scoţând în faţă un om de paie ca Boc, aşa va trebui să vă ascundeţi şi voi cei ce veţi vota împotriva VOINŢEI POPORULUI ! Deja PDL-ul este în cădere liberă ! Nu mai este mult şi îl vom vedea pe centura politicii româneşti, acolo unde, din păcate a ajuns PNŢCD-ul, nemeritat, ca şi PRM-ul. Nu vor apuca nici parlamentul cel scurtat !

De ce Băsescu nu are curajul să facă un nou REFERENDUM cu o singură întrebare: SUNTEŢI DE ACORD CU REDUCEREA PENSIILOR ŞI SALARIILOR ? S-a bătut cu cărămida în piept că „boborul”, că „voinţa boborului”, etc. Acum DE CE NU MAI EXECUTĂ VOINŢA POPORULUI ? De ce nu se atinge de averile dobândite ilegal ? De ce nu donează 25 % din averile dobândite în ultimii 20 de ani de el şi de gaşca lui ? ÎN ACESTE AVERI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ, dragi concetăţeni !

Noi, profesorii, noi medicii, noi funcţionarii publici, noi reprezentanţii Justiţiei, Armatei, Poliţiei, Jandarmeriei, NOI PENSIONARII României, vă atenţionăm (încă) stimaţi parlamentari că v-am dat votul nostru pentru a ne apăra pe noi şi interesele noastre ! Şi să vă fie clar că, de această dată, la votul din 2012, inclusiv la alegerile locale, nu vom UITA pe cei care ne-au trădat ! LISTA RUŞINII, A TRĂDĂRII NAŢIONALE, va circula din om în om,din casă în casă ! Veţi fi huiduiţi, fluieraţi şi alungaţi de peste tot ! Amintiţi-vă de HOARĂ !

Colonel (r) DORIN FILIP