vineri, 11 iunie 2010

Articol in masmedia bistriteana

Am publicat in mas media bistriteana articolul de mai jos - Rasunetul, Bistrita24 online, etc


Amintiţi-vă de HOARĂ!

Aşa cum am prevăzut, guvernul Boc şi-a asumat răspunderea, acceptând patru amendamente din 70, evident că de ochii proştilor ! Cele patru amendamente acceptate sunt ca o frecţie la un picior de lemn. Cu alte cuvinte n-au nici o valoare ! „Voi, amărăştenilor, voi proştilor m-aţi votat – îşi râde în barbă (hă, hă, hă...) Băsescu - . Şi cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, acum, că m-aţi votat, vă pedepsesc, fraierilor !” Este metoda, devenită clasică pentru un individ ca Băsescu – fiindcă Petre Roman l-a promovat, Petre Roman a fost pedepsit de Băsescu. Se ştie cum. Cam toţi sfătuitorii (consilierii) care l-au sprijinit la început, au fost mătrăşiţi după ce a cucerit puterea deplină: Andrei Pleşu, soţii Săftoiu, Cosmin Guşă, Lavinia Şandru, Stolojan, etc. Acum le dă la cap şi celor fără de care n-ar fi putut să se urce „pe cele mai înalte culmi ale...” Adică lui Blaga, Videanu şi Berceanu. L-a împins în faţă pe Boc, adică cel care va trage ponoasele. Fac pariu cu oricare dintre dumneavoastră că, la sfârşit va da vina pe Boc. El, Boc va fi vinovatul principal ! Din cauza lui suntem în „deşert”, deşert care , în nici-un caz nu va fi trecut cu Băsescu în frunte. El, SUPREMUL este adevăratul deşert al României ! El, SUPREMUL, este duşmanul de moarte al TUTUROR cetăţenilor români ! Aş vrea să trăiesc să îl vad judecat şi condamnat, nu de Istorie ci de Justiţie. Nu de justiţia cumpărată şi şantajată de acest individ ! Sub conducerea nenorocită a acestui individ, România a acumulat cele mai multe procese pierdute la CEDO ! Vă daţi seama câte va mai pierde după ce vor fi aplicate cele două legi pe care şi le asumă, iresponsabil, Boc ? Cine va plăti daunele pe care, aşa cum am spus, Băsescu şi, evident, Boc, îşi asumă responsabilitatea să încalce Constituţia ţării, să încalce Drepturile omului !

În judeţul nostru îşi desfăşoară activitatea patru deputaţi şi doi senatori. Alegătorii îi cunosc pentru că le-au dat voturile lor în anul 2008. Totuşi, ne facem datoria de a le mai trece, încă odată, numele: deputaţiiBotiş Ioan-Nelu şi Oltean Ioan – PDL; Moldovan Emil-Radu – PSD; Ţintean Ioan – PNL; senatorii - Sbîrciu Ioan – PDL; Prunea Nicolae-Dănuţ – PSD. Am trecut şi partidele din care fac parte chiar dacă ei au fost votaţi UNINOMINAL. Cu alte cuvinte, cetăţenii au votat OMUL, iară nu PARTIDUL. La întâlnirea pe care Filiala 1 Bistriţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate şi în Rezervă a avut-o cu parlamentarii judeţului nostru, domnii parlamentari UNINOMINALI – Moldovan Emil-Radu, Prunea Nicolae-Dănuţ, Ţintean Ioan au declarat că vor vota moţiunea depusă de PSD pentru că nu pot să voteze împotriva propriilor alegători ! Nu pot vota NAŢIONALIZAREA pensiilor şi salariilor. Domnul UNINOMINAL Oltean Ioan nu a dorit să se pronunţe asupra acestui aspect. Îl aşteptăm la urne, cu multă înţelegere pentru cei care l-au votat ! Domnului Botiş Ioan-Nelu, îi readucem aminte că, totuşi, a fost votat UNINOMINAL.

Nici-un partid din lume nu poate să te oblige să votezi împotriva propriului popor! Dacă o faci, te declari, singur, duşman şi trădător al neamului tău ! Aşa cum Băsescu se ascunde, se fereşte să dea ochii cu mulţimea (odată la trei luni ! Vă mai amintiţi campania electorală din 2004 ?) ca un laş ce este, scoţând în faţă un om de paie ca Boc, aşa va trebui să vă ascundeţi şi voi cei ce veţi vota împotriva VOINŢEI POPORULUI ! Deja PDL-ul este în cădere liberă ! Nu mai este mult şi îl vom vedea pe centura politicii româneşti, acolo unde, din păcate a ajuns PNŢCD-ul, nemeritat, ca şi PRM-ul. Nu vor apuca nici parlamentul cel scurtat !

De ce Băsescu nu are curajul să facă un nou REFERENDUM cu o singură întrebare: SUNTEŢI DE ACORD CU REDUCEREA PENSIILOR ŞI SALARIILOR ? S-a bătut cu cărămida în piept că „boborul”, că „voinţa boborului”, etc. Acum DE CE NU MAI EXECUTĂ VOINŢA POPORULUI ? De ce nu se atinge de averile dobândite ilegal ? De ce nu donează 25 % din averile dobândite în ultimii 20 de ani de el şi de gaşca lui ? ÎN ACESTE AVERI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ, dragi concetăţeni !

Noi, profesorii, noi medicii, noi funcţionarii publici, noi reprezentanţii Justiţiei, Armatei, Poliţiei, Jandarmeriei, NOI PENSIONARII României, vă atenţionăm (încă) stimaţi parlamentari că v-am dat votul nostru pentru a ne apăra pe noi şi interesele noastre ! Şi să vă fie clar că, de această dată, la votul din 2012, inclusiv la alegerile locale, nu vom UITA pe cei care ne-au trădat ! LISTA RUŞINII, A TRĂDĂRII NAŢIONALE, va circula din om în om,din casă în casă ! Veţi fi huiduiţi, fluieraţi şi alungaţi de peste tot ! Amintiţi-vă de HOARĂ !

Colonel (r) DORIN FILIP

14 comentarii:

  1. Felicitari, domnule colonel (r) Dorin Filip!
    Afirmatiile dvs. sunt corecte. Totusi, imi exprim indoiala ca vor fi acceptate de unii din concetatenii nostri, anume de cei ce au votat PDL si Traian Basescu,chiar si in conditiile in care au avut posibilitatea,pe parcursul mandatului anterior, sa aprecieze capacitatea acestora de a guverna tara si, mai ales, SA-SI DEA SEAMA DE PROFILUL MORAL AL ACESTORA!Ma ingrijoreaza profund faptul ca aproape 5 milioane de romani au votat pentru Traian Basescu! Inseamna ca cei ce l-au votat vad la acest om calitati, insusiri etc catre care aspira, din moment ce si l-au ales drept lider. Un lider este si un model, nu? Iar atunci cand mai ai si posibilitatea sa ti-l alegi, e clar, cred eu, ca el se constituie intr-un model pentru cei ce-l voteaza! Cred ca mizeria morala proprie unei parti din societatea romaneasca post decembrie '89 a contribuit hotarator la situatia in care am ajuns. Si , din pacate, acest om diabolic - Traian Basescu -a stiut sa speculeze balcanismul romanilor, pe care l-a amplificat abil, asmutindu-ne unii impotriva celorlalti. Pentru ca apoi,fara scrupule, sa ne aplice tuturor lovituri care, pentru unii, tintesc chiar existenta fizica.
    Pentru salarii si pensii nu sunt bani. Sunt in schimb pentru clientela politica! Nerusinarea lui Traian Basescu si a PDL au intrecut orice masura!
    Iar pe Boc sa nu-l compatimim!Isi merita soarta! Asta este soarta celor fara coloana vertebrala - pres pentru sefii care ii folosesc.
    Pacat ca e ardelean!!!
    Col (r) Stefan Tudosie

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate pe langa fraudarea evidenta a alegerilor T. B a mai castigat si prin fraierirea celor din diaspora.
    Din pacate multi din acestia sunt plecati si astazi nu sufera alaturi de noi fizic si moral greseala de a-l fi ales pe T B.
    Din pacate moldovenii rusificati 80% au fost cumparati prin cetatenia ce le dadea verde in spatiul Schenghen.
    Din pacate pana in 2000... s-ar putea sa fim exterminati fizic ca urmare a solutiei finale de iesire din criza
    Din pacate democratia a murit si astazi este autocratie
    Din pacate opozitia este slabanoaga si nu are solutii

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie, ca si legea pensiilor merge inainte asa cum a fost aprobata de senat
    Atentie ca si fostul sef al armatei badalan eugen (pentru mine nu mai are nici un grad)a votat impotriva motiunii, impotriva militarilor fie pensionari fie inca activi! Poate isi va aduce aminte cineva de dosarul in care a fost implicat cand era seful F Terestre, si-l va repune pe rol (ca doar de aia sa bagat la pdl, ca sa scape!)
    Atentie ca opozitie nu mai este, Curte Constituionala pare mai mult ca sigur sa nu mai fie si vaporeanul face exact ce ii trece prin cap si nu-l mai poate opri nimeni!
    Atentie la oprea de la aparare care numai aparare nu face!
    Atentie la toti cei ce au fost alesi uninominal si au aprobat reducerea sal.si pensiilor, pentru ca vor veni alegeri, (daca seful statului nu schimba Constitutia (fara referendum ca-i la moda!)odata si odata! Mai au sediilor lor curate?? Mai mpot ei iesi pe strada?? DA! pentru ca nu avem opozitie, macar populara!!

    RăspundețiȘtergere
  4. da este perfect adevarat, tot ceea ce se afirma,dar va intreb nu ati stiut asta de acum 6ani?EU AM STIUT SI NU L-AM VOTAT NICI MACAR DIN GRESALA.DAR CE CREDETI CA AU FACUT ACUM 6ANI COLEGI DE-I MEI OFITERI PENSIONARI-JUBILAU CA A VENIT ANTICOMUNISTUL,ANTISECU.ETC. MA DISPRETUIAU PENTRU CA CITEZ,AI RAMAS TOT COMUNIST".GENERALI SI COL. II GASITI IN PDL. SI ATUNCI? EI DA PESTE TOATE CELE INTR-UN PUNCT ARE DREPTATE; CEL AL PENSIILOR NESIMNTITE.MA BUCUR DIN INIMA CA UNUL CARE NU SUNT BENEFICIAR DE PENSIE N.CA V-O TRAGE ALA PE CARE L-ATI COCOTAT IN FRUNTEA STATULUI,SI VOUA SI AVIATORILOR SI MAGISTRATILOR ETC. VA INVIT SA IESITI LA LUPTA SINDICALA ..DACA AVETI ARGUMENTE

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Cezar:
    Amice, faci o mare confuzie punand semnul egalitatii intre cei cativa"colegi" de-ai domniei tale care au avut atitudinea ce o descrii si ceilalti militari in activitate, in rezerva, ori in retragere.Ti-o spune unul care, de cand l-a vazut prin anii '90 pe Traian Basescu actionand ca politician, l-a considerat un personaj malefic,lipsit orice scrupule. Un individ pe langa care Dinu Paturica paleste de invidie. Am intampinat aceeasi opozitie din partea multor civili cu care am stat de vorba , spunandu-le cele pe care le-am afirmat mai sus. Se bucurau, ca si dumneata, ca ne va taia pensiile, gandindu-se ca vor primi ei ceva in plus. Bucuria prostului! Le-a dovedit-o Basescu!!! Eu unul nu ma bucur de raul altuia. Dar de! Dumnezeu nu doarme! Pacat de batranii pensionari care nu vor putea rezista cu ce le lasa Basescu din pensie. Chiar daca militarii l-ar fi votat in bloc pe Basescu,ceeace nu este adevarat, nu noi putem fi acuzati ca l-am adus la putere. Nu militarii i-au furnizat 5.000.000 de voturi lui Basescu!!!Vor fi fost si dintre militari care l-au votat.Pacat! Sunt si militari in rezerva membri ai PDL,UNPR etc slugi sau/si aliati ai lui Basescu. Rusine!!! Padure fara uscaturi nu exista, din pacate.
    Si vreau sa-ti mai spun ceva: nu ne duce grija, e daunator pentru sanatatea ta- doar stii vorba din batrani, cu cainele , cu magarul si cu prostul! Vom face tot ce putem sa ne aparam drepturile.
    Pe de alta parte, domnule, versurile si muzica "recitalului"pe care-l dai aici le-am mai auzit(citit)la dumneata si la alti "interpreti":de-alde Liviu - 1, Rasputin si alti postaci. Mai schimbati fratilor placa, mai innoiti echipa, sau nu mai aveti fonduri?Sau atat va duce mintea?!
    Oricum, citind ceeace scriu cei de teapa ta, nu simt altceva decat greata.Nu meritati sa fiti bagati in seama, ceeace din partea mea se va si intampla. Si faptul ca exista oameni ca voi a contribuit la ajungera noastra in mizeria asta!!!
    Col.(r) Stefan Tudosie

    RăspundețiȘtergere
  6. @STEFAN T.---nea Stefane,daca nu aveai finalul apoteotic,de infierare cu manie proletara etc. etc. a dusmanului de clasa ca mine si alti ca mine,puteam crede ca ati inteles ceea ce am dorit sa transmit,nu numai d.voastra ci asa in general,pt. ca avem pretentia ca discutam la nivel de principii.ei bine o sa mai repet odata:PUNCTUAL LA CAPITOLUL PENSII SPECIALE TRAIAN BOC ARE PERFECTA DREPTATE SI NU AVETI NICI-UN ARGUMENT SA MA CONTRAZICETI.SAU VI SE PARE NORMAL CA IN RO. MAGISTRATI,AVIATORI SA AIBA O PENSIE DE 10.000EUROI_[REALIZ. PRIN PENS.NORMALA +80% DI ULTIMUL SALARIU] MARSAVIE MAI MARE NU CRED CA A MAI EXISTAT.si ca sa revin la oile noastre nici dv. nu cunoasteti ABERATIILE PRODUSE DE L.164?EU NU VA DUC DELOC GRIJA PT, CA PANA ACUM O MINORITATE 15% ATI BAGAT DIN PLIN LA BUZUNAR IN TIMP CE COLEGI CU GR. SI FUNCTII SIMILARE IAU LA JUMATATE. SPER DI TOATA INIMA GA NOUA LEGE SA FACA DREPTATE SI SA-L PUNA PE FIECARE LA LOCUL LUI.AVEM INCREDERE IN D. OPREA,CARE PANA ACUM A ACTIONAT CORECT.APROPO. CA SEF DE SINDICAT CE ATI FACUT PE 15. NU V-ATI PUS PROBL. DE CE NU AVETI MEMBRI.CU MULTA SIMPATIE

    RăspundețiȘtergere
  7. COMPLETARE;TARA A AJUNS IN MIZERIE NU PT . CA SUNT DE-AI CA MINE CI PENTRU CA SUNT DE-AI CA VOI;MAGISTR.ET.COMP.CARE AU CONSIDERAT CA E NORMAL SA SE INBUIBEZE IN TIMP CE POPORUL GEME. ATI FURA IN NESIMNTIRE SI MAI GRAV ACOPERITI DE O LEGE CHIOARA FACUTA TOT DEE VOI. E MAI GRAV DECAT FAPTA UNUI HOT OBISNUIT.DACA BAES. NU SE GANDEA SA VI-O TAE DIN RATIUNI POPULISTE IL SLAVEATI INCONTINUARE CA CEL MAI FRUMOS CEL MAI DESTEPT ETC.ANALIZATI-VA INAINTE DE A PUNE MANA PE CREION.FAPTUL CA SCRIETI ACUM UN ARTICOL NU VA EXONEREAZA. MAINE POT SA VA VAD COT LA COT CU BADALAN.AM ONOAREA SA VA DORESC UN W.END.LINISTIT

    RăspundețiȘtergere
  8. pt. cezar: care sunt aberatiile L164? Cunosti bine legea? Da-mi un exemplu in care la grade egale(nu similare pt. ca plt.adj.pr.sau m.m.pr. nu este similar cu col.) diferenta dintre pensii este la proportia de 1/2? Dragule, diferenta in plus poate provine de la urmatoarele drepturi de care pot beneficia unii pensionari militari in functie de situatia fiecaruia:
    -salariu de merit
    -indemnizatia de conducere
    -vechime completa sau mai mare
    -majorarea pensiei cu 10-20 % pt. M.militar; I.Onorific acordate.
    -majorare de 6-9% pt cei care au platit pensie suplimentara.
    Nu toti militarii au beneficiat in ultima luna(sau ultimele 6 luni) de activitate de sal.de merit, ind.de comanda, sau nu au avut vechime copleta si procentulde 60% a fost diminuat, sau nu au beneficiat de I. onorific pt. vechime in cadrele active, sau nu au contribuit la pensia suplimentara( de la 01.01.1967 pana la 09.04.2001)Un col. care a avut vechime de 30 ani in conditii normale de lucru are pensia neta intre 2060lei si 2967lei daca a beneficiat de sal. de merit si ind de comanda.

    RăspundețiȘtergere
  9. @florin-ai subliniat tu 80%din aberatiu-multam frumos.iti mai dau eu:coruptia generata in armata.2 ce te faci cu aia care au fost pe functii superioare +ind.c+sold.de merit multi ani inainte de ultima luna? 3.ce te faci ca toti intendantii ,sefi financiari,cadre ,birouri etc au solde de merit + indem. de comanda in timp ce comandanti de U sau sub. NU .4.ce te faci cu avansatii+ promovatii rapid pe ultim.6luni cu dedicatie pt. pensionare.AJUNGE?e de toat coma ex. dat de tine col.normal cu 1.000-mai putin ca un col. ,,anormal"" ei hai sa fie cu totii normali macar dupa 10ani

    RăspundețiȘtergere
  10. @cezar-Acum e clar! Nu ai fost sau nu esti militar sau ai niscaiva frustratii! Comportamentul acesta este, in general, al PC-ilor sau al acelora care nu au ajuns unde doreau in cariera! Adevarul e ca un grad mic si sau o functie nesemnificativa (cauzele neocuparii unei functii"bune" se cauta la persoana in cauza!)da dreptul la o pensie asisderea!Am terminat!

    RăspundețiȘtergere
  11. DEMONTEAZA CU ARGUMENTE CEEA CE AM AFIRMAT EU-ASTA INAINTE SA ..TESUPERI

    RăspundețiȘtergere
  12. ---------NIMIC ARGUMENTE,NIMIC,NIMIC---------------IN AFARA DE------DRAGOSTEA DE TARA [A LA CARAGIALE]?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pacat ca am avut comandanti numai in cazarmi la "drepti!" si "pe loc repaus!" Generalii si coloneii aceia, in societatea civila, sunt umbre cu lampas rosu si tremurici de pensii.
    Noroc ceva cu SCMD si curajosii lor de sus.

    RăspundețiȘtergere
  14. ______________victorie DEPLINA-------------- PUTEM MERGE LA O BERE

    RăspundețiȘtergere