luni, 25 ianuarie 2016

SCMD - Departamentul Juridic: INCOMPETENTA? SAU DOAR REA CREDINTA?

In data de 10 .02 2016 laCERCUL MILITAR din garnizoana a avut loc intalnirea dintre cadrele in rezerva si retragere si comisia S.M.G..Au participat peste 200 de cadre militare in rezerva si retragere.Membrii comisiei au prezentat modul de aplicare a.L.223\2015,modificata conform O.U.G.57,art 40.S-a raspuns la intrebarile punctuale.
La intrebarea cine este autorul art.40 din ordonanta,ce scop se urmareste prin adoptarea acestui articol?,raspunsul se mai asteapta....
S-a reprosat lipsa transparentei din partea M.Ap.N privind modificarea L223\2015,ce specialisti are ministerul ,unde este demnitatea si probitatea morala a acestora?La elaborarea L223\2015 au sustinut un punct de vedere si dupa numai cateva luni se dezic.Chiar daca ministrul tehnocrat a dat un asemenea ordin,   cu argumente si simulari riguroase se putea convinge sa se renunte la aceasta umilinta.-a doua ,guvernul BOC prima si guvarnul CIOLOS.il copiaza.In  toate tarile membre N.A.T.O. -ARMATA SI REZERVISTII sunt tratati cu RESPECT SI DEMNITATE.La noi umiliti,tradati badjocoriti-pensii nesimtitesi altele.La  toate acestea,precum si la alte intrebari raspunsurile sa asteapta sa se primeasca  SINE DIE.S-AU LA PASTILE CAILOR.
   Ca o concluzie, intilnirea a avut aceleasi  desfasurare ca in celelalte garnizoane.
 Multumim tuturor participantilor.